Het aanmelden gebeurt bij LoGé in huis op basis van persoonlijk contact. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen om kennis te maken met onze werkwijze. Wij laten u de locatie zien en beantwoorden uiteraard uw vragen.

U bent van harte welkom voor een bezoek op de locatie Vijverlaan 2d of Willaerlaan 1a. Een afspraak maken kan via onderstaand telefoonnummer:

06-48472711 (Gerda de Wit)

Tarieven

Onze tarieven liggen, dankzij onze beperkte overheadkosten en het werken met opvang per opgenomen uur (afgerond), lager dan bij veel andere kinderdagverblijven. Per kind betaalt u voor de opvang €9,00 bruto per uur voor kinderdagopvang en € 8,00 per uur voor buitenschoolse opvang. Niet inbegrepen zijn fles- en dieetvoeding, wel het verbruik van luiers. Wij hebben een huishoudpot van € 0,75 per kind per dag waarvoor wij boodschappen doen en brood, beleg en fruit kopen. We geven echter ook nog wat extraatjes hiervan, bijvoorbeeld een ijsje op een warme dag. Ook bekostigen we onze uitjes hiermee en de traditionele Sinterklaasviering waarbij ieder kind een cadeautje van ons krijgt.

LoGé in huis sluit vier weken per jaar, dit zijn voor u onbetaalde uren. Deze vakantiedagen worden ruim van te voren aangekondigd. Alle uren die door ouders/verzorgers worden opgenomen buiten de contracturen zijn voor eigen rekening, u betaalt dus extra. Wij hanteren geen ruildagen, extra uren zijn in overleg altijd met ons aan te vragen.